|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Największy rokendrolowiec...?
Blekit - Nie 19 Mar, 2006
czemu mnie tam kyyrwa nie ma?
Zwierz@k - Nie 19 Mar, 2006
krrwa, opczywiście ze Magda M. Kiedy ta żeńska bardizej pojebana częśc mojej klasy zacyzna o tym rozmawiać, plakać "a jaki ten przystojny, a jaka ona biedna a jaka tamta to szmata" to po prostu od razu robi się czlowiekowi lżej na duchu.
Mihau - Nie 19 Mar, 2006
jaruzelski,umie chlop podjac meska decyzje
hellfuel - Nie 19 Mar, 2006
Ojciec Tadeusz to Sid Vicious naszych czasów - znienawidzony przez wielu, kochany przez garstkę.
Angel Of Death - Nie 19 Mar, 2006
ja też ale 'mój stary' byloby lepsze
QkiZ - Nie 19 Mar, 2006
jurek, jurek, jurek
greenslave - Nie 19 Mar, 2006
nazik napisał/a: | Mihau napisał:
fto fe ftalo? fto fe ftalo? |
QkiZ - Nie 19 Mar, 2006
stare
jasne ze ojciec dyrektor blogoslawiony tadeusz rydzyk wladca moherowych beretow rulezzzzz
Phallu Sofia - Nie 19 Mar, 2006
of korz twój stary
ale
Blekit napisał/a: | czemu mnie tam kyyrwa nie ma? |
hę?
konar - Nie 19 Mar, 2006
kurde pospieszylem sie z glosowaniem sadzac ze nie ma wiekszego rokendrolowca niz jurek urban dopiero potem zobaczylem magde m
Agresor - Nie 19 Mar, 2006
The Rydzyks - New Punk Rock Band
DDD666 - Nie 19 Mar, 2006
Jurek Urban
Sex, Drugs & RocknRoll
cykcyk - Nie 19 Mar, 2006
no_alibi napisał/a: | Ojciec Tadeusz Rydzyk - sam przeciw wszystkim. Prawdziwy Johnny Rebel... |
A rodzina Radia Maryja to co? Ten opis bardziej pasuje pod klapouchego i wlasnie na niego glosuje ;]
i oto przeciez chodzi w rocknrollu, czyz nie?
sama esencja
rozwal - Nie 19 Mar, 2006
urban!
SOQL - Nie 19 Mar, 2006
toniefer, zaznaczylem juz wczesniej jaruzela bo nie bylo ostatniej mozliwosci wyjebujcie psy
btw. nie ma nic mniej smiesznego niz dowcipy o rydzyku, radju maryja i mocherowych beretach
SOQL napisał/a: |
btw. nie ma nic mniej smiesznego niz dowcipy o rydzyku, radju maryja i mocherowych beretach |
a czy to mialo byc smieszne
do Wrzoska:
o kase brachu, o kase
choc nie powiem, zeby Rydzu byl biedny. jakby to powiedzial moj wujek: Rydzu-piatka z maskowania.
QkiZ - Nie 19 Mar, 2006
a mnie się wydaje że największy rokendrolowiec to jednak Maciek z Klanu. najebał się jak świnia.
bnr - Nie 19 Mar, 2006
Qkiz
To twoj pierwszy udany zart
QkiZ - Nie 19 Mar, 2006
Maciuś mnie rozpierdolił dzisiej, przez tydzień nie widziałem nic bardziej brechtownego.
Nieviadomsky1986 - Nie 19 Mar, 2006
Największy rokendrolowiec ??? Obstawiam Chrystusa bo zamienił wodę w wino .....ewentualnie może byc Jaruzelski
P.S: cky2k twój avatar rządzi...możesz nam cos powiedzieć na temat genezy jego powstania
bnr - Nie 19 Mar, 2006
PANKROK
hellfuel - Nie 19 Mar, 2006
Na tej focie to raczej DON URBANO
|
|