|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Zapraszamy w Bieszczady!
Blekit - Czw 29 Gru, 2005
kiedyś wpadnę
a nazi przeciez ty jestes
hanae - Czw 29 Gru, 2005
no przecież teraz nie przyjadę.
ale jak już będzie i ciepło, i beztrosko - jak najbardziej. : )
cykcyk - Czw 29 Gru, 2005
nazik napisał/a: | Bilet PKP drogi nie jest, |
Z Gorzowa chyba jednak jest
A do Bieszczad mam straszna ochote pojechac, moze w wakacje sie uda...
Maciek - Czw 29 Gru, 2005
Dobra opcja, najlepiej byloby sie ustawic w pare załóg jakoś latem
Jules Winnfield - Czw 29 Gru, 2005
przede wszystkim - nazik oszukuje z dzikimi górami i zielenią a Ustrzyki zaskakująco duże są po drugie jest też lokalny boski Krysti(a)n, ale reszta osób naprawdę przyjazna, częstowali wódką tak, że niektórym szczęki opadały, zarówno ci z "klimatu", jak i jakieś dziadki-żuliki; ponadto zero policji na "złość" niektórym
ale jak się zrobi cieplej i więcej osób będzie się wybierać to z chęcią pojechałbym
Tp - Czw 29 Gru, 2005
bylem raz w bieszczadach u prababki i powiem ze zajebisty tam spokoj jest, bardzo mi sie wszechobecna zielen i lasy podobaly wiec mozliwe ze jak sie ociepli to bym z checia na pare dni wstapil
Anonymous - Czw 29 Gru, 2005
Jules Winnfield napisał/a: | ale jak się zrobi cieplej i więcej osób będzie się wybierać to z chęcią pojechałbym |
ja rowniez biore pod uwage taka opcje... tylko tym razem wezme sobie rozsadniejsze obuwie i nie bede chorowal
bnr - Pią 30 Gru, 2005
hanae napisał/a: | jak już będzie i ciepło, i beztrosko - jak najbardziej. : ) |
Maciek napisał/a: | najlepiej byloby sie ustawic w pare załóg jakoś latem |
Gauer napisał/a: | wiec mozliwe ze jak sie ociepli to bym z checia na pare dni wstapil |
No nazik, szykuj wodke na wiosne albo lato
Agu$ka - Pią 30 Gru, 2005
my jedziemy z ekipa w wakacje na jakies 2 tyg
A Bieszczady sa cudowne hih
Bylam tam kilka razy.. W Ustrzykach tez, ale chyba Górnych.. tych mniejszych w każdym razie, dziadek kumplei ma tam domek
nerka - Pią 30 Gru, 2005
najter napisał/a: | Jules Winnfield napisał/a: | ale jak się zrobi cieplej i więcej osób będzie się wybierać to z chęcią pojechałbym |
ja rowniez biore pod uwage taka opcje... tylko tym razem wezme sobie rozsadniejsze obuwie i nie bede chorowal |
jak już sie odgrażałam najtrowi- jadę z wami
w sumie co roku jestem w bieszczadach, to czemu by sie nie zabrać z Wami
a Bieszczad chyba nie trzeba reklamować.Kto był-ten wie
a ja już nawet wiem, gdzie będzie stał mój dom w Bieszczadach
michass - Pią 30 Gru, 2005
Kurwa, też bym się wybrał na wakacje, ale tak raczej we wrześniu, bo nie wiem czy na lipiec i sierpień nie wyjadę pracować. Zrobilibyśmy sobie z kumplami w Bieszczadach przystanek, bo wybieramy się na Ukrainę
P.S. Podróż z Głogowa do Ustrzyk trwa dobę
Angel Of Death - Pią 30 Gru, 2005
byłam w bieszczadach... z wycieszką klasową...
kurwa lało całe dwa dni, więc picie rozpoczeliśmy już o 13 pierwszego dnia
skończylo się późno w noc...
pewnei jescze w Bieszczady pojadę bo tam Solina jest
Anonymous - Pią 30 Gru, 2005
oczywiście, że jadę.
mikus - Pią 30 Gru, 2005
kiedy mozna wpadac?
maciek333 - Pią 30 Gru, 2005
ja tez bym sie na to pisał hanae jedziemy jakby co razem ?bo to wpizu drogi i smemu moze byc słabo
paul997 - Pią 30 Gru, 2005
Hehe, niegdy nie bylem w gorach ale i tak nie pojade, bo na te wakacjie wyruszam szukac pracy
paul997 napisał/a: | Hehe, niegdy nie bylem w gorach |
w zadnych?
powanie dwa razy tylko morze widzialem, a do gor mam o polowe blizej nie mam pieniedzy na takie wyjazdy po prostu
paul997 napisał/a: | powanie dwa razy tylko morze widzialem, a do gor mam o polowe blizej nie mam pieniedzy na takie wyjazdy po prostu |
lol nie wierze
a skad jestes??
nazik napisał/a: | Tylko, żeby z zapewnień Waszych coś wyszło |
nazik jak ci sie wszyscy na chate zwala i zadepcza te Bieszczady to jeszcze pozalujesz
juz 10 raz to pisze REJOWIEC FABRYCZNY, miasteczko kolo Lublina, czyli na lubelszczyznie
nie zauwazylam zebys pisal to wczesniej
Ale byc tak blisko i w gorach nie byc?? looooooool
Co moze sie wybiore w te gory
nazik napisał/a: | Zauważ, że tamat jest o wypadzie w dzikie Bieszczady |
widac, ze nie w temacie przeczytaj wczesniejszcze posty
nazik nie do ciebie
a my przeciez piszemy o gorach wiec to nie zaden OT no a paul musisz sie koniecznie wybraz w gory bo jak nie..
|
|