|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 17.12 Warszawa. TZN XENNA + Hard to Breathe + Wschód
prlklub - Pią 18 Lis, 2011 Temat postu: 17.12 Warszawa. TZN XENNA + Hard to Breathe + Wschód Z ogromną przyjemnością i nieukrywana dumą zapraszamy na pierwszy od 24 lat Warszawski koncert TZN XENNA!!!
17.12.2011(Sobota)
Punkt & Radio Luxembourg Club
ul. Górczewska 67.
Wystąpią:
TZN XENNA
Hard to Breathe
http://www.hardtobreathe.pl/
Wschód
http://www.myspace.com/wschod
Bilety:
Przedsprzedaż 25 zł
W dniu Imprezy 35 zł
PRZEDSPRZEDAŻ RUSZA 21 LISTOPADA!!!
Punkty dystrybucji biletów:
Klub Punkt & Radio Luxembourg (ul. Górczewska 67, Wola)
Sklep Luka Bandita (ul. Chmielna 2, Centrum)
PRZED KONCERTEM ŚWIĄTECZNA CZAD GIEŁDA!
suchy693 - Pią 18 Lis, 2011
Temat juz był ale zostawiam JA bede napewnooooooooo
wajch - Sob 19 Lis, 2011
Obowiązkowo
lepka - Nie 20 Lis, 2011
trzeba zacząc myślec nad jakimś nocowaniem w stolicy!
Stanzberg - Pon 21 Lis, 2011
Wiadomo, że się będzie.
Gain Kain - Pon 21 Lis, 2011
odpadam
suchy693 - Nie 18 Gru, 2011
O ludzie co tam sie działo !!!!!!!Była chyba cała Warszawska stara ekipa punków z lat 80 i takiego młyna pod scena nie oglądałem dawno .Agresja 90% napierdalanki i pełne szaleństwo staruchów .2 pierwszych kapel nie pamietam bo i wrazenia nie zrobili na mnie zadnego .Za to Zygzak ze swoją świta dał zajebisty koncert ja poczułem się jakbym wrócił do tamtych lat i miał 14 wiosen .To były dobre 2 dni imprez Miazga
electropunk - Nie 18 Gru, 2011
Czy TZN Xenna planuje już cyklicznie koncertować? wie ktoś cokolwiek na ten temat?
electropunk napisał/a: | Czy TZN Xenna planuje już cyklicznie koncertować? wie ktoś cokolwiek na ten temat? | Najblizszy koncert w Poznaniu bedzię!!!!!!!!!
Yacek - Nie 18 Gru, 2011
suchy693 napisał/a: | electropunk napisał/a: | Czy TZN Xenna planuje już cyklicznie koncertować? wie ktoś cokolwiek na ten temat? | Najblizszy koncert w Poznaniu bedzię!!!!!!!!! |
Poza Poznaniem w lutym też Wrocław i Kraków.
Suchy, napisz więcej o koncercie
Co tu pisać Czad ,kolezka pewnie wrzuci foty i video z niego na tej stronie za pare dni http://rockandrollsavemylife.blogspot.com/
wajch - Nie 18 Gru, 2011
Zajebiście było, tylko głowa mnie boli bo się wyjebałem i chyba wyrwałem. Ale co tam, warto było
lepka - Nie 18 Gru, 2011
eee tam...
Bolec - Nie 18 Gru, 2011
Cytat: |
|
Kraków? To pewna informacja?
Yacek - Nie 18 Gru, 2011
Bolec napisał/a: | Cytat: |
|
Kraków? To pewna informacja? |
Tak.
lepka napisał/a: | eee tam... | Coooooo eeetam jak sie nie podoba to Michał Szpak bedzie koncertował moze przejdz się !!!
lepka - Nie 18 Gru, 2011
Xenna grała zajebiście, ale - nie wiem, może to dlatego, że nie jestem z Warszawy - u mnie 'na wsi', nawet jeśli koncerty są dużo słabsze, to ludzie wszystko ratują i jest jakoś tak bardziej klimatycznie i wszyscy są tak... towarzysko nastawieni, a wczoraj to pod tym względem jakoś słabo było...
Stanzberg - Pon 19 Gru, 2011
Koncert-kosmos! Bardzo dawno nie przeżyłem czegoś takiego, może dlatego, że dla mnie Xenna to kult jak siemasz, żelazna klasyka i koniec!
Jedyne co mi się tak naprawdę nie podobało, to cholernie perfekcyjne wykonanie, nigdy tak dobrze nie brzmieli. Było tak dobrze, że aż za dobrze.
Ale może to plus, przekona się do nich więcej młodych słuchaczy, którym nie podobają się już zgrane z kaset koncerty z lat 80.
Klimat okołokoncertowy to absolutny mistrz, ta ilość znajomych... Długo by opowiadać.
Foxy 68 - Pią 23 Gru, 2011
Stanzberg dwa lata temu po otrzymaniu infa o reaktywacji Xenny
napisał/a: | I na chuj to? Żeby pokazać,że nie umieją grać? Kurwa. |
Gain Kain - Śro 28 Gru, 2011
ktoś tu chyba głośno zaszczeka
Stanzberg - Czw 29 Gru, 2011
Co to za demaskacja.
Pisałem to myśląc, że Xenia reaktywuje się w prawie oryginalnym składzie, a nie z muzykami Antidotum i Miguela.
suchy693 - Czw 29 Gru, 2011
Stan jak zwykle pięknie wybrnął z opresji
Foxy 68 - Pią 30 Gru, 2011
Stanzberg napisał/a: | Co to za demaskacja.
Pisałem to myśląc, że Xenia reaktywuje się w prawie oryginalnym składzie, a nie z muzykami Antidotum i Miguela. |
Nie no,słowa pisanego na to nie ma jednak ja mam dobrą pamięć
suchy693 - Nie 01 Sty, 2012
|
|