|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 18.03.2011 - Częstochowa - Barbie Dolls + SCD [klub PULP]
Rotten82 - Wto 15 Mar, 2011 Temat postu: 18.03.2011 - Częstochowa - Barbie Dolls + SCD [klub PULP] Kaszanka i Wino zaprasza:
Zagrają młode częstochowskie kapele:
Barbie Dolls (glamour punk) (śpiewam tam więc polecam )
SCD (punk rock)
http://www.myspace.com/sugerowanacenadetaliczna
wjazd prawdopodobnie 4zł
start 20
PULP jasnogórska 13 Częstochowa[/img]
Stanzberg - Śro 16 Mar, 2011
Cytat: | Barbie Dolls (glamour punk) (śpiewam tam więc polecam )
| Fajny pomysł ( ) ale istnieją chyba ze 3 kapele Barbie Dolls już.
Rotten82 - Śro 16 Mar, 2011
Stanzberg napisał/a: | Cytat: | Barbie Dolls (glamour punk) (śpiewam tam więc polecam )
| Fajny pomysł ( ) ale istnieją chyba ze 3 kapele Barbie Dolls już. |
szukałem w goglach, na majspejsie i last fm, nigdzie nie znalazłem, więc zaklepałem. jeśli jakaś taka kapela jest to znaczy, że powstała później niż my, poza tym my gramy lepiej, mamy lepsze teksty i jesteśmy bardziej atrakcyjni :F
electropunk - Śro 16 Mar, 2011
a może jakieś nagrania już są ?
wczoraj próbowaliśmy zarejestrować próbę, ale dopiero po dzisiejszej będę wiedział czy coś jest czy nie. na pewno jak coś będzie to wrzucę ;]
slayr - Śro 16 Mar, 2011
Jak Michaś gdzieś gra, znaczy warto wbić .
jest i nagranie z próby. jak to na próbach bywa, popiliśmy i trochę zjebek jest, ale można mniej więcej sobie obadać jak gramy:
http://w16.wrzuta.pl/audi...rbi_proba_sroba
Stanzberg - Czw 17 Mar, 2011
Nawet ciekawie się słucha, ale glamu to ja tam nie słyszę.
Za to za dużo inspiracji wiejskim street-punkiem, mam nadzieję, że to odejdzie z czasem.
ko0niu - Czw 17 Mar, 2011
przy drugim kawałku myślałem, że będzie teenage kicks, ale jednak nie. Glamu w tym nie ma, ale w Warsaw dolls też nie Myślę, że to na tyle specyficzny klimat, że trzeba się mocno wczuć i ogarniać troszkę więcej niż przysłowiowe 3 akordy.
Rotten82 - Czw 17 Mar, 2011
kurde, ale gdybyśmy chcieli grać glam, to byśmy się podpisywali glam punk, a podpisujemy się glamour ze względu na imidż i fakt, że w pierwszym składzie prócz mnie było dwóch typów z wykształceniem krawieckim
mało istotne zresztą
ko0niu napisał/a: | przy drugim kawałku myślałem, że będzie teenage kicks |
a jak to pierwszy raz kumplom pokazałem to mi powiedzieli, że to "some kinda hate" misfitsów
Stanzberg - Pią 18 Mar, 2011
Cytat: | Glamu w tym nie ma, ale w Warsaw dolls też nie |
Trochę jest, ale słyszę w recenzjach, że i tak za dużo.
Tylko raz daliśmy do odsłuchu jeden naprawdę glamowy numer, mamy ich więcej.
Barbie mi się podoba, jakby to dobrze nagrać i porządnie sklecić aranże to byłby super-zespoł.
ko0niu - Wto 22 Mar, 2011
Spoko, muszę kiedyś przewieść dupę do stolicy, zobaczyć was na żywo albo wy musicie się przejechać 300 km na południe to obadam ten glam Rotten ty śpiewasz w Barbie dolls czy ktoś inny?
Rotten82 - Wto 22 Mar, 2011
śpiewam i gram na gitarze, mamy chujowy sprzęt pod wokal, więc i strasznie to brzmi, najlepiej obadać na żywo ;]
jak dobrze pójdzie to 30.kwietnia zagramy w stolicy, a jak się zgadzam z sHo to też jakoś w kwietniu byśmy zagrali w byłej stolicy ;]
sHo - Śro 23 Mar, 2011
Rotten82 napisał/a: | a jak się zgadzam z sHo to też jakoś w kwietniu byśmy zagrali w byłej stolicy ;] |
ko0niu - Śro 23 Mar, 2011
Jak przyjedziecie do Krk to się was ugości po polsku. wódą i sokiem
Rotten82 - Śro 23 Mar, 2011
ja nie piję alkoholu
heroina - Śro 23 Mar, 2011
ta jasne, każdy tak mówi
obawiam się, że domostwie konia nie da się uniknąć picia. nam się jeszcze nie udało
Rotten82 - Śro 23 Mar, 2011
ej no chyba nie myślisz, że ja tak na serio
ko0niu - Czw 24 Mar, 2011
heroina napisał/a: |
obawiam się, że domostwie konia nie da się uniknąć picia. nam się jeszcze nie udało |
ujmę to tak. Ostatnio Magda zaczęła się obawiać imprez u mnie.
heroina - Czw 24 Mar, 2011
to srogo
marteczka0805 - Pią 25 Mar, 2011
hej poszukujemy prawdziwego punka jestesmy studentkami AJD i mamy przygotowac referat nt tej subkultury Pomyslalysmy ze bedzie fajnie zaprosickogos na zajecie Jesli jest ktos chetny i chce pomoc bedziemy wdzieczne To kontakt do nas marteczka0805@wp.pl
Rotten82 - Pią 25 Mar, 2011
dajcie studentki swoje zdjęcia, zobaczę co da się zrobić
|
|