|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kultura & Sztuka - najgorsze filmy jakie widizeliście
Nina.E - Czw 10 Lut, 2011 Temat postu: najgorsze filmy jakie widizeliście hej! może o filmach które zdecydowanie odradzacie?
BadMotherfucker - Czw 10 Lut, 2011
Zdecydowanie odradzam Grindhouse: Planet Terror + Death Proof
Takiego kiczu w wykonaniu duetu Tarantino, Rodriguez się nie spodziewałem
A tak poza tym to chyba nie trzeba wymieniać całej filmografii polskich kicz-produkcji, 99% westernów, filmów na podstawie gier komputerowych itp. ?
Szczerze zawiodłem się również na Edwardzie Nożycorękim, Revolverze oraz Świętych z Bostonu 2
suchy693 - Czw 10 Lut, 2011
Death Proof dla mnie gites lubię ten film cześć 2 hujnia do kwadratu Reszty nie ma po co wymieniac szkoda czasu
janek_janusz - Pią 11 Lut, 2011
Ostatnio odradził mi ktoś mega komedie pazury o nazwie "weekend". Ale to chyba zadne zaskoczenie.
Nina.E - Pią 11 Lut, 2011
janek_janusz napisał/a: | Ostatnio odradził mi ktoś mega komedie pazury o nazwie "weekend". Ale to chyba zadne zaskoczenie. |
trochę głupio tak oceniać jeszcze czegoś nie widząc ale jakoś nie ciągnie mnie do tych nowych komedii weekend, och karol coś tam o cellulicie wszystko to pewnie gówno, znam taka jedną która poszła na och karol do kina..czyste szaleństwo
bladaczka - Pią 11 Lut, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Edwardzie Nożycorękim | bluźnisz
sXe HC - Pią 11 Lut, 2011
Dla wielbicieli horrorów (są jeszcze jacyś ) szczególnie odradzam "Nocny pociąg z Mięsem" sama nazwa juz rozpierdala....
BadMotherfucker - Pią 11 Lut, 2011
bladaczka napisał/a: | BadMotherfucker napisał/a: | Edwardzie Nożycorękim | bluźnisz |
Parę razy spotkałem się z opinią że jest to świetny obraz wyobcowania, że genialnie pokazuje że nie należy oceniać ludzi po tym jak wyglądają itp. itd. ...
Mi w tym filmie podobała się jedynie gra aktorska Depp'a i NIC więcej - dla dzieci nie zrozumiała bajeczka, dla dorosłych przebarwiony obraz tego co wspomniałem wcześniej
Może po prostu nie jest mi dane lubić filmy Tima Burtona
bladaczka - Pią 11 Lut, 2011
mi poza jego grą podobał się obraz tego cukierkowego miasteczka i tych cukierkowych pań oraz mężulków,może trochę łopatologiczne i banalne w treści, ale forma świetna
Marchin - Pią 11 Lut, 2011
bladaczka napisał/a: | mi poza jego grą podobał się obraz tego cukierkowego miasteczka i tych cukierkowych pań oraz mężulków,może trochę łopatologiczne i banalne w treści, ale forma świetna |
+100
BadMotherfucker napisał/a: | Świętych z Bostonu 2 |
Zdecydowanie tak. Straszna chała.
Ja od siebie dodam:
http://www.filmweb.pl/fil...lka-2007-391469
zdecydowanie najgorszy 'film' jaki miałem nieprzyjemność obejrzeć w swoim krótkim żywocie.
sXe HC - Pią 11 Lut, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Świętych z Bostonu 2 |
Faktycznie!! obiejrzalem sobie ostatnio tak z czystej ciekawosci i musze powiedziec ze jakos sie z ta dwójką nie postarali. Ale 1 rządzi... przynajmniej dal mnie
radioactive - Śro 23 Lut, 2011
sXe HC napisał/a: | Dla wielbicieli horrorów (są jeszcze jacyś ) szczególnie odradzam "Nocny pociąg z Mięsem" sama nazwa juz rozpierdala.... |
'Nocny pociąg z mięsem' jest żałosny, momentami śmieszny. Kolejnym śmiesznym "straszydłem" jest 'Smakosz' (zarówno jedynka, jak i dwójka). Ubaw po pachy!
bladaczka - Śro 23 Lut, 2011
radioactive napisał/a: | 'Smakosz | nie pamiętam już tego filmu poza tym,że mi się podobał może od niektórych filmów trzeba wymagać więcej niz tylko adrenaliny czy efektów albo ciekawej fabuły bo jeśli odbiera się je tylko na poziomie lejącej się krwi i dramatycznych ucieczek to może być krzywdzące
heroina - Czw 24 Lut, 2011
stanowczo najgorsze co popełniliśmy to 'ranczer w kosmosie' i 'hajskulmjuzikal mexico'
do tej pory się zastanawiam jak to się stało, że do tego usiedliśmy
QkiZ - Wto 08 Mar, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Takiego kiczu w wykonaniu duetu Tarantino, Rodriguez się nie spodziewałem | Po nich zawsze się można tego spodziewać.
Chciałbym napisać Sala samobójców, ale jeszcze nie oglądałem Ale spodziewając się siły z jaką reklamują to pewnie jest gówno.
zachariasz - Wto 08 Mar, 2011
Najgorszy film jaki oglądałem to "Flight 93"
Zwierz@k - Wto 08 Mar, 2011
ostatnio obczaiłem "dark asylum" - taka nuda, ze w polowie wylaczylem i skasowalem. pierwszy raz w zyciu mi sie tak zdarzylo
czaka - Wto 08 Mar, 2011
Ekranizacja Postala. Tak durnego i beznadziejnego filmu to nigdy nie widziałem. Z 10 minut wytrzymałem co w moim przypadku jest dość dziwne bo jak zasiądę przed jakiś filmem nawet jeśli okażę się, że to chała to staram się wytrzymać, a tu za chuja
BadMotherfucker - Śro 09 Mar, 2011
Ja się akurat przy tym nieźle naśmiałem
Co prawda po paru piwach to oglądałem, ale jak na kino klasy "Y" to naprawdę nie ma co narzekać
Dzemu - Czw 10 Mar, 2011
Wstyd sie przyznac, ale zonka wyciagnela mnie do kina na "Street Dance". Jedna z najgorszych przygod w moim zyciu, lipa troche spac i chrapac w kinie.
czaka - Sob 19 Mar, 2011
"Ciacho" dla mnie najgorszy, najmniej śmieszny i najgłupszy film w historii Polskiego kina.
suchy693 - Sob 19 Mar, 2011
czaka napisał/a: | "Ciacho" dla mnie najgorszy, najmniej śmieszny i najgłupszy film w historii Polskiego kina. | to jest nic ja zmuszony byłem obejrzec najgorszy film polski randka w ciemno z Lindą/Szycem co za hujnia
Dzemu - Pią 09 Mar, 2012
suchy693 napisał/a: | czaka napisał/a: | "Ciacho" dla mnie najgorszy, najmniej śmieszny i najgłupszy film w historii Polskiego kina. | to jest nic ja zmuszony byłem obejrzec najgorszy film polski randka w ciemno z Lindą/Szycem co za hujnia |
To widze ze nie jestem sam. Juz myslalem ze tylko mnie zmuszaja czasem na debilizmy.
yamahac30m - Pią 09 Mar, 2012
Najgorsze filmy:
"Ludzka stonoga"
"Weekend"
FRED K. - Sob 03 Lis, 2012
jak wyzej, do tego kac wawa.
PS zanim obejrzalem weekend to myslalem ze pazura jest inteligentnym gosciem :-/
|
|