|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 14.01 Warszawa CELA NR 3/IMPLOZJA/RESPONDENT/NER-W
liberation - Wto 21 Gru, 2010 Temat postu: 14.01 Warszawa CELA NR 3/IMPLOZJA/RESPONDENT/NER-W KONCERT
Benefit na 16tkę
CELA NR 3-punk rock Grudziadz
http://www.myspace.com/celanr3zespol
IMPLOZJA-anarcho punk Grudziadz
RESPONDENT http://www.myspace.com/respondentband
punk rock Piotrów Trybunalski
NER-W post punk Zalesie Górne
www.ner-w.pl
14 stycznia Warszawa klub Radio Luxemburg godz 19.30, wjazd 15 zł
http://www.lastfm.pl/event/1779328
sHo - Czw 23 Gru, 2010
Wszystko na plakacie
Stanzberg - Śro 12 Sty, 2011
Na koncercie do nabycia nowy Dead Press nr 4 oraz redakcyjne koszulki w dwóch kolorach do wyboru:
To resztka nakładu, więc lepiej nie odkładać decyzji na później. Cena jednego t-shirta – 25 zł.
Aneta - Śro 12 Sty, 2011
kto się wybiera ?
suchy693 - Śro 12 Sty, 2011
Aneta napisał/a: | kto się wybiera ? | ja praca kurcze ale hujniaaaaa
Mecenas - Śro 12 Sty, 2011
ja bende ale maks do pólnocy
Stanzberg - Czw 13 Sty, 2011
Mecenas napisał/a: | ja bende ale maks do pólnocy | Jak by to było na Elbie, to bym złośliwie powiedział, że o północy to pierwszy band się zacznie stroić.
sHo - Czw 13 Sty, 2011
kolejność:
Implozja
NER-W
Respondent
Celna nr 3
mecenas: połowę seta celi pewnie zobaczysz
Mecenas - Czw 13 Sty, 2011
no to chuj, nie chce mi sie iśc na nerwa
A kto na koncerty chodzi dla muzyki....?!
sHo - Czw 13 Sty, 2011
Stanzberg napisał/a: | A kto na koncerty chodzi dla muzyki....?! |
Teoretycznie ... ale praktyka często nie potwierdza tego
Mecenas - Czw 13 Sty, 2011
no ale jak się nie moge spic jak w torgau, nie moge usłyszec jednej z ulubionej kapel w całości to nawet miłe towarzystwo i pankowe ploty nie rekompensują niewyspania następnego dnia na zajęciach
Cytat: | nawet miłe towarzystwo i pankowe ploty nie rekompensują | Dziwne, jak wychodzę z domu na gig, jestem przekonany, że zrekompensują. Zmieniam zdanie dopiero rano.
sHo - Pią 14 Sty, 2011
Uwaga:
Zmiana kolejności: Pierwszy zagra Respondent, Ostatnia Cela!
Realny start Respondenta 20.30 !
liberation - Nie 16 Sty, 2011
Po tym koncercie straciłem wiarę w "konserwy"- propozycja gałeczki na Grójeckiej dla kryptokonserwy, czy lizanko pankówek z podobnego klimatu to znak czasu. Idzie nowe...
BadMotherfucker - Nie 16 Sty, 2011
Dopóki jest to propozycja kobiety do mężczyzny to jeszcze niema tragedii. Podobnie jeśli dwie panie okazują sobie w intymny sposób przyjaźń - kobiecy rozum nie zrozumiały jest a z braku faceta na pewno paniom (bądź jednej z pań) brakowało czułości
Nie popadajmy w jakieś paranoje ...
Ta kryptokonserwa co dostała propozycje gałeczki od pewnego warchoła wciąż milczy...
szymon - Nie 16 Sty, 2011
Heh widzę panie Liberation że masz bujną wyobraźnię erotyczną:)
Impreza jak dla mnie zaczęła się koło godziny 22.30 na scenę wyszedł Ner-w i zagrał przyzwoitego seta....na koniec sztuki wokalista na żądanie publiki pokazał dupę a tuż za nim nie tylko zadek pokazał kumpel sho:)))
Koło godz 23 zagrała Implozja kapelka z Grudziądza...ekipa z dwoma wokalami zaprezentowała tylko 7 kawałków z zaangażowanymi tekstami....cóz zespół ten bardziej by pasował na skłot bo byłą spora różnica między nimi a dwoma pierwszymi kapelami jeśli chodzi o repertuar.
Cela zaczęła grać przed północą...panowie zagrali sporo starych szlagierów jak też 5 niepublikowanych kawałków min tylko tutaj,paranoik,obywatel czy nas nie ma...
Kapelka oczywiście bisowała-nie zabrakło nieśmiertelnych kwiatów(zagranych podczas koncertu dwa razy)można było usłyszeć kawałek Ramona i dawno nie granego Amanta...
Na coverze Zwłok Za moimi drzwiami była mała rozróba dwie osoby ruszyły na siebie z pięściami pod sceną i na chwilę koncert przerwano...po chwili było po wszystkim i już bez zadnych incydentów impreza była kontynuowana....
Pozdro dla spotkanych Anety i Stana....szacun Kuba za twoją kondycję w pogo...Anetę pewnie do dziś bolą kości po skoku ze sceny na klubową podłogę:)Lberation thanx za scenowe płytki...sho za pogawędki pokoncertowe....szkoda że jak za starych czasów nie dałeś się wciągnąć w konkretniejszy młyn...
W młyn się nie dał wciągnąć, a jak z gałęczką?
BadMotherfucker - Nie 16 Sty, 2011
Oj ja tu widzę poważne oskarżenia ...
liberation - Pon 17 Sty, 2011
Z tym lizankiem nie należy wiązać konserw. Przepraszam za pomówienie.
BadMotherfucker - Pon 17 Sty, 2011
Po mojemu to Ty wrażeń szukasz i potencjalnych prowokacji. Zalazła Ci za skórę jakaś konserwa (niekoniecznie obecna na forum) i chcesz się odgrywać "nagłaśniając" sprawę na forum internetowym zamiast załatwić sprawę po ludzku w 4 oczy
liberation - Pon 17 Sty, 2011
???????
Co mam załatwiać w 4 oczy. Mogę napisać tylko tyle, że dla mnie wszystkie takie akcje, jajca zawsze są wręcz pożądane. Jebać fajki i przygłupów szukających bezsensownych problemów. niech będzie więcej miłości i wyuzdania na koncertach punkowych! Na tym gigu zabrakło elbowego policjanta. więc nie wiem o jaką prowokacje chodzi?
BadMotherfucker - Pon 17 Sty, 2011
Przede wszystkim piszesz bardzo nieskładnie i ciężko Cię zrozumieć
Po drugie o ile mi wiadomo o całej sprawie to "propozycja lodzika" była powiedziana w formie żartu który obie strony zrozumiały, ale dla Ciebie najwyraźniej cały świat jest tak poważny jak Clint Eastwood
Pewnie Sic Vicious był naziolem bo nosił koszulkę ze swastą ?
Tyle w temacie i wiem już że na Twoje koncerty niema co się wybierać bo tylko wyszukujesz afer których niema
Aneta - Pon 17 Sty, 2011
Cześć dziewczynki
|
|