|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Polityka - Panika w sejmie?
michał ze wsi 2 - Pon 25 Paź, 2010 Temat postu: Panika w sejmie? Ostatnie wydarzenia związane z zabójstwem polityka,skłoniły rządzących do refleksji na temat swojego postępowania.Jest to dobra lekcja dla wszystkich do czego prowadzi cwaniactwo,mania wielkości itp.Wielcy goście dziś srają ze strachu.Na mój nos{choć nie popieram takich form działania}sytuacje takie mogą się powtórzyć.Ludzie są zdesperowani,nie mają za co żyć,gdzieś agresję wyładują.
Podobna sytuacja miała miejsce we Włoszech tyle,że tam Berluskoni dostał tylko metalową pamiątką w ryj.Jakkolwiek wydarzenia w Łodzi są smutne bo ginie człowiek,tak z Berluskoniego chciało mi się śmiać jak fałszywy ryjek nagle zmienił wyraz twarzy
Idzie sobie uśmiechnięty,a tu nagle trach,pamiątką w ryj .Pewnie se wtedy pomyślał-" jakiś debil rzucił mnie pamiątką "
suchy693 - Pon 25 Paź, 2010
Widac frustracje ludzi ,chociaz moim zdaniem nic to nie zmieni w tych betonowych łbach .Jedynie beda teraz szczekac na siebie dlaczego? przez kogo? .My cały czas jestesmy małymi pionkami w ich hujowej grze
michał ze wsi 2 - Pon 25 Paź, 2010
Usunąłem brzydkie słowo w pierwszym poście.
suchy693 napisał/a: | My cały czas jestesmy małymi pionkami w ich hujowej grze |
Ja bym powiedział,że figury zapomniały o pionkach.Gdy już przechodzimy na szachownicę,to tam pionek bije laufra,konia, wieżę czy hetmana.Jest powolny ale zlekceważony może być bardzo niebezpieczny.Słuchaj zwycięzcę turnieju szachowego w szkole podstawowej.
Tak ale TU gracze robia roszady i poswiecaja piony aby wygrac ,i nie ma za bardzo to nic wspólnego z ta jakze arcyciekawą gra umysłową W tej grze pionek raczej nie zbije nic ,chyba że zasłoni swoim ciałem laufra,konia,króla,królowa i zostanie poswiecony w tej sprawie Mówi ci to mistrz w grze komputerowej DEFENDER w Latach 80
zachariasz - Pon 25 Paź, 2010
Chciałem coś napisa ale się speszyłem że to nie mój poziom intelektualny
zachariasz napisał/a: | Chciałem coś napisa ale się speszyłem że to nie mój poziom intelektualny nie przesadzaj pewnie ty też byłes mistrzem w czyms np kapsle,pikuty,scrable,kółkokrzyzyk
|
Stanzberg - Wto 26 Paź, 2010
Cytat: | sytuacje takie mogą się powtórzyć.Ludzie są zdesperowani,nie mają za co żyć,gdzieś agresję wyładują.
| Gratuluję bystrości spojrzenia, i wnikliwej analizy.
Może przyjmą cię do Wyborczej; ja np. nie skojarzyłbym nigdy małej, podłej desperacji podstarzałego kapusia i kombinatora z frustracjami nękającymi społeczeństwo.
Podobnie śmieszne jest obwinianie o tą tragedię Kaczyńskiego i Tuska jako promujących jakąś "mowę nienawiści" czy coś.
Szkoda życia tego człowieka, zwłaszcza, że skurwiałym politykierem to nie był.... Ale oczywiście można jakąś polityczną pieczeń na tym upiec, kaczki już wiedzą jak, już dmuchają w węgle.
michał ze wsi 2 - Wto 26 Paź, 2010
Stanzberg napisał/a: | Ale oczywiście można jakąś polityczną pieczeń na tym upiec, kaczki już wiedzą jak, już dmuchają w węgle. |
No cóż,po twoich wnioskach też mógłbym powiedzieć,że masz jakieś obsesje,bardzo podobne do Kaczyńskiego.Wszędzie wietrzysz podstęp.Ja nie wiem czy tamten chce upiec pieczeń czy jest trochę upośledzony i tak naprawdę myśli jak mówi.Mnie dziś nic nie dziwi.A co do mojej analizy-pożyjemy, zobaczymy.Zbadamy też wtedy bystrość twojego spojrzenia czy rzeczywiście jesteś taki doświadczony czy tylko głupio-mądry.
Chciałbym sprostować,że upośledzenie Kaczyńskiego dla mnie to wynik traumatycznych przeżyć,nie choroby psychicznej.
gooy - Nie 07 Lis, 2010
widze dosc spora dysproporcje miedzy ginacymi ostatnio spektakularnie przedstawicielami opozycji i rzadu. rownowaga w ekosystemie domaga sie PeOwskiej krwi.
o sorry, to chyba nie onet
|
|