|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Polityka - DLACZEGO PROMUJE SIE GŁUPOLI W TV/TVN/POLSAT ?????
suchy693 - Pon 18 Paź, 2010 Temat postu: DLACZEGO PROMUJE SIE GŁUPOLI W TV/TVN/POLSAT ????? Stwierdziłem ze nasz gówniany show biznes ma na celu promowanie głupoli typu Pan.JACYKOW modniś /GRACJAN spiewajacy pierdoły /SALETA bo dał córce nerke/Pani FRYKOWSKA kobietawanna oraz inni nieznani klakierzy .Mam pytanie czy społeczenstwo jest tak głupie ze chwyta to czy po prostu potrzebuje plotek do zycia.
hogata - Pon 18 Paź, 2010
społeczeństwo zmęczone dupieniem w fabryce zasiadając w fotelu przyjmie gorliwie co podadzą,a ludzie horror szoł biznesu z niejasnych przyczyn uznali,że ono jest tępe i takie mamy błędne koło
Mecenas - Pon 18 Paź, 2010
czy jak wracacie zjebani ze szkoły/roboty to właczacie film typu transformers czy śmierć w wenecji
Old Crewman - Pon 18 Paź, 2010
Ja staram się jakoś godzić te ambitne z rozrywkowymi. A TV nie oglądam wcale, wstyd mi kurwa za ten poziom.
suchy693 - Pon 18 Paź, 2010
Ja nie ogladam za bardzo TV polskiej bo szmira i żenada płynie z niej ,co do powrotów z pracy właczam tylko muzykę ,na filmy chodze do kina w poniedziałki za 5 zeta nawet 2 razy dziennie wtedy.
Stanzberg - Pon 18 Paź, 2010
W telewizji oglądam tylko programy przyrodnicze, newsy i bardzo rzadko filmy.
Reszta nie nadaje się do oglądania i grubo obraża mój intelekt.
Old Crewman - Pon 18 Paź, 2010
Te punki teraz to elita narodu
Biały - Pon 18 Paź, 2010
Mecenas napisał/a: | czy jak wracacie zjebani ze szkoły/roboty to właczacie film typu transformers czy śmierć w wenecji |
za mało czasu na filmy ;P
Marchin - Pon 18 Paź, 2010
TV to syf.
ko0niu - Pon 18 Paź, 2010
nie mam tego pudełka z ruszającymi się obrazkami to nie wiem na jakim to jest poziomie tak na bieżąco. Jak pojawiam się od czasu do czasu u rodziców to oglądam discovery channel i czasem jakiś film, tych takich kuriozalnych wymysłów typu gwiazdy tańczą na rurze to nie oglądałem nigdy i trochę czułbym się poniżony i zażenowany patrząc na to.
hogata - Wto 19 Paź, 2010
Mecenas napisał/a: | czy jak wracacie zjebani ze szkoły/roboty to właczacie film typu transformers czy śmierć w wenecji | my nie,ale my jesteśmy fajni
sHo - Wto 19 Paź, 2010
suchy693 napisał/a: | Jna filmy chodze do kina w poniedziałki za 5 zeta nawet 2 razy dziennie wtedy. |
to chyba dawno nie byłeś (jeśli chodzi o kino luna) - podwyżka była - 7 pln
suchy693 - Wto 19 Paź, 2010
No z miesiac nie byłem jednak to fakt ,ale 7 zeta wiem ,mój tok myslenia jest jeszcze nastawiony na piątaka
Stanzberg - Wto 19 Paź, 2010
Ostatnio same syfy lecą, francuskie melodramaty i tym podobne tematy. Dawno nie byłem za siódemkę w poniedziałek.
heroina - Wto 19 Paź, 2010
ko0niu napisał/a: | nie mam tego pudełka z ruszającymi się obrazkami to nie wiem na jakim to jest poziomie tak na bieżąco. Jak pojawiam się od czasu do czasu u rodziców to oglądam discovery channel i czasem jakiś film, tych takich kuriozalnych wymysłów typu gwiazdy tańczą na rurze to nie oglądałem nigdy i trochę czułbym się poniżony i zażenowany patrząc na to. | o to to, dokładnie tak jak kuń. gwiazdy robią loda na lodzie miały chyba nawet kilka edycji
zachariasz - Wto 19 Paź, 2010
Lubię pooglądać na Discovery program "Broń przyszłości"
Jak nie mam nic lepszego do roboty to tylko TCM
Polsat to zagłada ludzkości!
heroina - Wto 19 Paź, 2010
na discovery są ekotechnologie, które zawsze oglądam jak jestem w domu. i jak się jakieś gotowanko trafi to nie pogardzę
lubię jeszcze oglądać "ciążę z zaskoczenia" i "chirurgię otyłości" na travel&living
pomijając to to telewizja śmierdzi kałem.
Mecenas - Wto 19 Paź, 2010
e tam na tvp 1 jest nikoś dyzma,
hogata - Wto 19 Paź, 2010
czasami fajne rzeczy są w teatrze tv na jedynce.i na tym się oglądanie moje kończy.pamiętam jak mistrza i małgośkę puszczali w odcinkach,zajebiste to było.dobre filmy też się trafią ale tylko w porze 23-3 w nocy
mqrcin - Śro 20 Paź, 2010
z tv to ostatnio trafilem na mam talent w necie byl koles co bluesa spiewal zajebisty glos ale wylecial bo cos im tam nie podpisal
Foxy 68 - Śro 20 Paź, 2010
mam skrzynke z trubadurami w pokoju nawet własną! ale odkąd odkryłem w cdku przycisk repeat to delewizor juz nie umila mi tych chwil przed zasnieciem.
czasem sie pogapie na rzeczy,ktore nie obrazaja mojego intelektu - klasyczne obrazy na TCM, czasem na AleKino sa dobre rzeczy, na TVP Kultura czasem cos dobrego dadzą - niestety nie tak czesto jak kiedys. Lubie tez Discovery roznego rodzaju - fajne programy sa, jak to jest zrobione lubie chociaz pozniej i tak nie pamietam jak to robili ale fajnie sie oglada, sporo tez gapie sie w kanaly o profilu historycznym (starozytny egipt, sredniowiecze takie tematy) lubie tez kuchnia tv na polsacik czy tevenik tez popatrze czasem jak mega hit znosny leci albo cos. ogolnie to moglbym nie miec tv zwlascza ze przez 3 miesiace uzywalem go jako dodatkowej polki w szafie.
ale ostatnimi czasy to nawet Comedy Central zeszlo na kundle no i gdzie sa kurwa te dojebane kreskowki z Cartoon Network?? sama szmira teraz tam leci.
ko0niu - Śro 20 Paź, 2010
cartoon network bez "jam łasica" "Krowa i kurczak" "Johny Bravo" mogą sobie w dupę wsadzić.
heroina - Śro 20 Paź, 2010
i laboratorium dextera koniecznie. miszcz
hogata - Śro 20 Paź, 2010
a nikt tu telewizorni nie posiadał
Mecenas - Śro 20 Paź, 2010
a u rodziców mozna obejrzec, dziewczyny, kumpla itp
|
|