|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Wydarzenia & Demonstracje - Punkowe kino w Warszawie 

Aneta - Sob 03 Sty, 2009 Temat postu: Punkowe kino w Warszawie Jak w temacie     

****** Dziś 03.01.2009 ********

Po wizycie na giełdzie na Elbie ----> 

Wściekłość i Brud 

czyli film o Pistolsach, ale o tym pisać raczej nie trzeba... Każdy ten film pewnie widział, ale czy w kinie ? Z ekipą    

Kino Lab ul. Jazdów 6 (CSW) 

wstęp 10-12 zł 

WWA

--------------------------
												 Aneta - Pon 05 Sty, 2009
  za kino ? drogo ? 10-12 zl??   
												 Stanzberg - Pon 05 Sty, 2009
  Zapraszam do losowo wybranego kina w Warszawie.

Bilety kosztują 18-22 zł.     

Nie to co na wsi.   
												 Aneta - Pon 05 Sty, 2009
  to nie tyle kwestia wielkosci miasta... ale różnie licza sobie np cinemaCity i jakaś tam przykladowo "Luna"    

Stan - zapomniales o kinie3D gdzie bilet nawet 48 kosztuje w piątek wieczór  
												 xkrzysiekx - Pon 05 Sty, 2009

| nazik napisał/a: | 	 		   	  | Aneta napisał/a: | 	 		  | Każdy ten film pewnie widział | 	  

To dlaczego tak drogo ...

| Aneta napisał/a: | 	 		  | wstęp 10-12 zł  | 	  

Znów anarchiści-kapitaliści?    | 	  

raczej standard cenowy jesli chodzi o kina. to nie jest inicjatywa anarchistyczna
												 Pani Ka - Pon 05 Sty, 2009

| nazik napisał/a: | 	 		  | U nas "nowości kinowe" kosztują tyle (z tym, że owa nowość pojawia się u nas po 6 miesiącach od premiery w Polsce) | 	  

U mnie też tak było.Było bo zamkneli kino   
												 Zwierz@k - Pon 05 Sty, 2009

| Aneta napisał/a: | 	 		  | Stan - zapomniales o kinie3D gdzie bilet nawet 48 kosztuje w piątek wieczór Razz | 	  

no nie pierdol      a chciałem zawsze obadać takie cos i myślałem że jak już do was wstąpię to se obadam, ale ta cena to jakiś żart....
												 rajca - Pon 05 Sty, 2009
  u nas kino zawaliło się jakies dwa lata temu i zapomnieli o nim     a burmistrza zamkneli za wałki i siedzi       niema chętnych na odbudowe
												 Stanzberg - Wto 06 Sty, 2009

| Zwierz@k napisał/a: | 	 		   	  | Aneta napisał/a: | 	 		  | Stan - zapomniales o kinie3D gdzie bilet nawet 48 kosztuje w piątek wieczór Razz | 	  

no nie pierdol      a chciałem zawsze obadać takie cos | 	   No, ale to była cena na piątek wieczór, chyba tydzień po premierze. Myślę, że w innych okolicznościach ten bilet jest tańszy.  

| 

|